Deel deze pagina

Efza Üstüner

Ellen Kloos

Maartje Jongen

Shake Sarkisian

Efza Üstüner

Efza werkt als moderator, trainer en consultant op de thema’s onderwijs en diversiteit. Dit doet zij in lerende organisaties, zowel binnen als buiten het onderwijs. Naast de studie Onderwijskunde aan de Universiteit van Amsterdam, begon zij al jong met het ondernemerschap. Als freelancer heeft zij ervaring in het trainen, begeleiden en adviseren van zowel leiders en managementteams van organisaties, als ook de reguliere medewerkers tot en met het leerlingniveau. Zij verstaat dan ook de taal van deze verschillende belanghebbenden. P2P werkt toe naar een zelfredzaam en duurzaam proces binnen de scholen waarbij al deze belanghebbenden vertegenwoordigd worden. Dat is de kracht van het programma. Immers, een alomvattende blik is de kern tot een vitale organisatie en bovenal een goed functionerende (P2P) gemeenschap waarbinnen ondersteuning, geborgenheid en verbinding bestaan. Efza werkt met een scherpe kijk op de inhoud en een zachte kijk op de persoon met vooral oog voor dat wat al goed gaat (appreciative inquiry) binnen een schoolorganisatie en bij kan dragen aan een succesvol P2P traject.

E-mail: e.ustuner@peer2peer-edu.nl
Telefoon: +31 (0)6 148 184 26

Ellen Kloos

Ellen heeft een rijke ervaring in het onderwijs als docent, coach en trainer. Haar begeleiding van docenten is gericht op effectief leraargedrag en het versterken van persoonlijk leiderschap. Het resultaat: een docent die groeit op zowel professioneel als persoonlijk vlak en een leeromgeving biedt waarin leerlingen goed gedijen. Haar stijl van werken is waarderend, praktisch, speels en inspirerend. Kenmerkend is dat Ellen snel een veilige en plezierige sfeer weet te creëren in haar begeleiding. De Peer2Peer methode ziet Ellen als een sleutel tot succes om een veilig en sociaal leef- en leerklimaat te bevorderen waarin leerlingen met hun aanwezige talenten en vaardigheden actief betrokken worden bij het onderwijs. De samenwerking tussen leerlingen onderling alsmede tussen docent en leerling leidt tot gedeeld eigenaarschap.

Email: e.kloos@peer2peer-edu.nl
Telefoon: +31 (0)6 502 283 95

Maartje Jongen

Maartje is trainer, procesbegeleider en adviseur binnen het onderwijs en de jeugdzorg. Ze is een ras optimist, waardoor waarderend onderzoeken en de oplossingsgerichte benadering haar op het lijf geschreven zijn. Door zichtbaar te maken welke kwaliteiten en vaardigheden er al aanwezig zijn en deze op een andere manier in te zetten, komen mensen meer in hun kracht te staan. Dit geeft vaak al zoveel energie, dat stappen op weg naar de oplossing vervolgens met enthousiasme gemaakt worden. Maartje heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen kinderen en jongeren en weet hoe belangrijk het is dat zij ervaringen en kennis kunnen uitwisselen om zo van en met elkaar te leren. Vandaar dat zij scholen graag kennis laat maken met de Peer2peer methode.

E-mail: m.jongen@peer2peer-edu.nl
Telefoon: +31 (0)6 493 05 219

Shake Sarkisian

Shake onderwijst, traint en coacht vanuit de overtuiging dat ieder mens een breed en kleurig palet aan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden bezit. Leren ziet zij als een ontdekkingstocht, een avontuur waarin door betekenisgeving groei ontstaat. Zij creëert een open en veilig leerklimaat waar falen niet bestaat en met plezier geleerd wordt.

Als HBO-docent gelooft zij in de Peer2Peer methode. Leren van elkaar en met elkaar helpt de studenten gemotiveerd te blijven, door te gaan en resultaten te creëren in hun leven.

E-mail: s.sarkisian@peer2peer-edu.nl
Telefoon: +31 (0)6 207 905 92